Το Ρογκοβό

Καλωσορίσατε στο Ρογκοβό

Λίγα λόγια για το κατάστημά μας
Welcome to Pinar
Η γνωριμία μας με το Πάπιγκο έγινε το 1990 με την πρώτη επίσκεψη μας στο χωριό.
Με το Πάπιγκο δεν έχουμε δεσμούς καταγωγής ή συγγενικούς , όμως η γοητεία που άσκησαν πάνω μας ο τόπος και οι άνθρωποι του μας έδεσε με ακατάλυτα δεσμά. Το όνειρο της εγκατάστασης μας στο Πάπιγκο έγινε πραγματικότητα το 2006.


Στο μικρό οικόπεδο που αποκτήσαμε, οικοδομήσαμε το σπίτι μας και το ¨ΡΟΓΚΟΒΟ¨, το μικρό μαγαζί μας με την σκέψη ότι έτσι ρίχνουμε ρίζες που θα μας κρατάνε στο χωριό όλο το χρόνο. Πιστεύουμε, και απ' ότι μας λένε οι επισκέπτες μας, ότι ο χώρος του μαγαζιού έχει μια ζεστασιά και μια θωπευτική αισθητική που προκύπτει απ την οργανωμένη αταξία των αντικειμένων και των προϊόντων μας.


Τα προϊόντα που θα βρείτε στο «ΡΟΓΚΟΒΟ» είναι παράγωγα της φύσης και της πολιτιστικής παράδοσης της περιοχής και του χωριού. Βότανα απ το βουνό και την χαράδρα του Βίκου, Μέλι, Γλυκίσματα, Μαρμελάδες από τοπικά φρούτα του δάσους. Αντικείμενα, χειροποίητες δημιουργίες, ξυλόγλυπτα και μεταλλικά, παλιά αντικείμενα απ τα αρχοντικά του Ζαγορίου, και μια πλούσια συλλογή διακοσμητικών για το σπίτι και τον κήπο, όλα διαλεγμένα με μεράκι και γούστο που μας ταξιδεύουν πίσω στο χρόνο.

Με μια ματιά

Εμείς και η περιοχή μας

Μερικά Προϊόντα